Reštart sezóny nevyšiel podľa predstáv. Odvety zápasov z prvej polovice základnej časti sa niesli v duchu absencií niekoľkých hráčok. Permanentné problémy v súvislosti s pandémiou Covid 19 v tíme nám nedovoľovali nastupovať v plnej sile. Hoc sme odohrali niekoľko dobrých zápasov, nedokázali sme ich dotiahnuť do víťazného konca. Počas jednotlivých odviet sa nám podarilo zvíťaziť len jediný krát, a to s Nitrou, ktorej sme vrátili prehru z prvého kola. Aj keď sme mali na play off, napokon sme sa ocitli na chvoste tabuľky aj kvôli prístupu jedného tímu, ktorý v závere súťaže rezignoval. Neostávalo nám nič iné len sa sústrediť na Play Down, v ktorom sme si zmerali sily s DFA Nitra.

Prvé dve kola sme odohrali na súperovej palubovke. V prvom dueli sme ťahali za kratší koniec no v druhom sme jednoznačne zvíťazili. Séria sa tak presťahovala do domáceho prostredia. Tu sme v oboch dueloch zvíťazili a vyhli sa bojom o extraligovú príslušnosť.

Súťaž hodnotím ako nevydarenú. Kvôli pandémii bola náročná a jej reštart bol zbytočne unáhlený, no mali sme určite na viac. Počas celej súťaže sme na zápas nastúpili v plnej sile iba jeden krát. Ostatné zápasy sme viacmenej odohrali s hrdosťou. Každopádne musím sa dievčatám poďakovať za vytrvalosť, bojovnosť a ochotu.