Tak ako všetky športy na Slovensku tak i naša súťaž musela byť predčasne ukončená. Pandémia Covid -19 nám v tomto ročníku uštedrila stopku a konečnú piatu priečku v sezóne 2019/2020.

Stihli sme ešte odohrať dva play off zápasy a to s úradujúcim majstrom Slovenska FBC Predator Sabinov.

V prvom zápase sa nám celkom darilo no oklieštená zostava nás stavala do ťažkej situácie. Najviac bola cítiť absencia zranenej Ješšovej, pracovne vyťaženej Bobotovej a Ďuríkovej. Naša defenzíva bola značne oslabená. Náročný zápas pre nás končil 9:7 v náš neprospech.

V druhom zápase sme čakali veľký nápor čo sa aj potvrdilo. Nedokázali sme sa sústrediť na hru. Postupne sme naviac nestačili držať tempo a súper bol nekompromisný. Zápas sme prehrali vysoko 13:6.

Do play off sme sa snažili vstúpiť ofenzívnou hrou. Boli sme dobre motivovaní no bez troch skúsených hráčok som vedel, že to nebude jednoduché. V prvom zápase sme odohrali veľmi dobrý zápas a dievčatá musím len pochváliť. Toto sa ale nadá povedať o zápase v nedeľu. Pripravovali sme sa naň svedomito. Mali sme naštudovanú hru súpera a tiež hru ich kľúčových hráčok. Bohužiaľ sme na zápas nastúpili v „spiacom režime“ Nedokázali sme sa sústrediť na hru a naviac nám postupne dochádzali aj posledné sily. Prestali sme hrať hlavou a začali presadzovať silový chaos na ktorý sme postupne doplácali. Veľká škoda situácie ktorá nastala s súvislosti s COVID-19. Chceli sme o semifinále určite zabojovať v domácom prostredí. Bohužiaľ sme túto možnosť už nedostali. Dievčatám musím len poďakovať za vynaložené úsilie počas celej sezóny, reprezentáciu klubu, mesta Tvrdošín a našich sponzorov. Poďakovanie patrí aj našim skvelým fanúšikom. /Tréner Milan Burdeľ /