Po dlhej sviatočnej prestávke sme cestovali k lídrovi tabuľky do Nemšovej. V poslednom období je to pre nás súper na ktorého sa nám darí “ušiť“ taktiku. Nebolo tomu inak ani tento krát. Prvá tretina priniesla iba jeden gól. Skóre otvorila Paňková. Oba tímy hrali zodpovedne a zbytočne nič neriskovali.

V druhej tretine sa gólové “vrece“ pretrhlo. Ako prvé sa presadili súperky no na vyrovnávajúci gól Nemšovej odpovedala opäť Paňková a neskôr ďalší pridala mladá Kováčová. Súperkám sa ale do konca tretiny podarilo vsietiť vyrovnávajúci gól  a do šatní sa odchádzalo za stavu 3:3.

V poslednom dejstve sme mali famózny vstup. Za dve minúty sa nám podarilo vsietiť až 3 góly. To súpera na chvíľu utlmilo. Do 13 minúty sme mali zápas pevne v rukách. Následne sa peknou strelou podarilo súperkám skóre upraviť. Záver tretiny tak ako to už býva v zápasoch s Nemšovou bol veľmi dramatický. Po nezmyselnom faule skúsenej Paňkovej sme dostali 2min. trest. Strelecky disponované nemšovanky to aj potvrdili a 19 minúte sme viedli už len o jeden gól. Súper sa ešte v záverečných sekundách pokúšal hrať power play no víťazstvo sme si ustrážili.

Dievčatá mali chuť a verili si. Takto nejako si predstavujem našu hru i keď opäť netaktické počínanie niektorých hráčok nám zdramatizovalo záver zápasu. Musíme na to neustále myslieť a chyby eliminovať. /Tréner Milan Burdeľ/