Posledný zápas roka sme cestovali na horúcu pôdu do Spišskej Novej Vsi. Hoc sme otvorili skóre zápasu gólom Frederiky Kovalikovej, súper  po niekoľkých minútach naše priaznivé skóre zmazal a v závere tretiny dokonca pridal ďalší gól. Do šatne sme tak odchádzali s jednogólovým mankom.

V druhom  dejstve sme ťahali za kratší koniec. Už samotnom úvode sme inkasovali gól a v horizonte ďalších 7 minút ešte dva. Súper mal výhodu už aj psychickú a druhé dejstvo zápasu držal pevne vo svojich rukách.  V závere tretiny sme sa ale konečne chytili a gólom Ješšovej neskôr Paňkovej a vrátili tak čiastočne do zápasu.

Posledná tretina bola veľmi vyrovnaná. Hoc sme opäť vypustili úvod tretiny, keď sme v rýchlom slede po sebe inkasovali dva góly. Od 7 minúty to bol už z našej strany iný boj. Dokázali sme sa opäť postaviť na nohy a súperovi sme vsietili 3 góly. Najprv sa gólovo presadila Krivulčíková kanonierka Paňková a v samotnom závere opäť Kovalíková. Posledné sekundy sme mali niekoľko gólov na hokejke no skvele chytajúca Vartovníková nepripustila ďalší obrat Tvrdošína.

Tento zápas hodnotím ako nezvládnutý po taktickej stránke.  Zlomová bola druhá tretina. V horizonte 8 minút sme dostali tri góly na ktoré sme sa doťahovali do konca zápasu.. Naša nesústredenosť v úvodoch druhej a tretej tretiny nás stála body. Neustále robíme tie isté chyby a nie a nie sa z nich poučiť. Hádam sa raz dočkám a budeme koncentrovanejší. /Tréner Milan Burdeľ/