Po víťaznej sobote  sme na druhý deň cestovali do hlavného mesta, kde nás už čakal ambiciózny Hurikán Bratislava. V prvom  televíznom zápase sme súpera prestrieľali aj keď záver tohto duelu sme nezvládli, nechceli sme dopustiť podobnú situáciu.

Úvodná  tretina bola opatrná a prvý gól padol až 14 minúte. Skóre otvorila výborne hrajúca Ješšová. Hoc o necelú minútu sa presadili aj súperky, Ješšova druhým gólom uzavrela tretinu.

Druhá tretina bola celá v našej réžii. Súperkám sa nepodarilo skórovať a na našej strane sa postupne presadili Spišiaková a hattrickom tretinu uzavrela najlepšia hráčka zápasu Ješšová.

Posledné tretina bola gólovo vyrovnaná. Hneď po bully sme sa dopustili nepochopiteľného faulu a v oslabení sme inkasovali rýchly gól. To nás ale nevyviedlo z miery a svoj náskok sme zvýšili gólom Kovalikovej a Paňkovej. Húževnaté súperky to ale nevydávali čo  sa im vyplatilo. Pekným gólom po peknej akcii sa prezentovala Stoklasová. Naše dievčatá si ale hrali svoju hru a druhým gólom v sezóne sa z obrany presadila mladá Gondová. Súperkám sa ešte v posledných sekundách podarilo skóre upraviť na konečných 7:4.

Zápas hodnotím pozitívne. Bol to náročný víkend už len preto, že sme cestovali v oklieštenej zostave. Čo bolo ešte horšie, že sa nám na začiatku tretej tretiny zranila ďalšia hráčka. Dievčatá podali veľmi dobrý výkon hlavne po fyzickej stránke a zaslúžia si pochvalu. Teší ma tiež fakt, že baby nerobili veľa chýb a snažili sa dodržiavať pokyny. Lebo len toto je cesta k úspechu. /tréner Milan Burdeľ/