Po predošlom úspešnom víkende sme chceli vo víťaznom ťažení pokračovať i naďalej. V zápase proti FBK Hrarvard Partizánske sa nám to podarilo.Hoc posledné zápasy sa trápime s početnou maródkou dokázali sme odohrať opäť dobrý zápas.

V prvej tretine sme sa nevedeli dlho presadiť. Šance, ktoré sme si vypracovali sme nedokázali premeniť. Skóre zápasu otvorila naša najproduktívnejšia hráčka Veronika Paňková. Hoc súperky v nej odpovedali gólom Vaňovej. Do konca tretiny sme opäť strhli vedenie na svoju stranu gólom Viktórie Bobotovej. 

Druhá tretina bola zlomová. Podarilo sa nám streliť až  šesť gólov. Skvelým výkonom sa blysla Veronika Paňková, ktorá sa do súperovej bránky trafila ešte štyri krát. Po jednom góle pridala kapitánka Buková Miriam a Barbora Spišiaková.

Tretia tretina ale už nebola taká presvedčivá. Súper bol húževnatý a nechcel sa zmieriť s priebehom zápasu. Už v úvode tretiny sme inkasovali gól z hokejky Drábekovej. Na tento gól sa nám síce podarilo odpovedať gólom šikovnej Veroniky Dúbravskej ale to už bolo naposledy, kedy sme sa v tomto zápase gólovo zapísali. Do konca zápasu sa dvoma gólmi presadil už len bojovný súper.

Zápas hodnotím ako splnenie úlohy favorita. Opäť sme ale ukázali naše slabiny. Podceňujeme jednotlivé situácie a vôbec sa nekoncentrujeme do konca zápasu. Hoc nebolo v tomto zápase toho veľa, stále je to dosť na to aby sme tento rok dosiahli cieľ, ktorý sme si vytýčili. / Tréner Milan  Burdeľ/