Na domácej palubovke sa nám moc nedarí. V sobotnom zápase „ružového kola“ sme síce zvíťazili nad papierovo slabším súperom z Michaloviec no nedeľa bola pre nás skôr nešťastná.

Michalovce hrali utiahnuto a veľmi sa do veľkých útokov nepúšťali. Snažili sa hrať zo zabezpečenej obrany a prípadne breaky. Už v prvej tretine sme dokázali vsietiť päť gólov. Hattrickom sa zaskvela Veronika Paňková a dvom gólmi Miška Dulková. Súper odpovedal len jediným gólom z hokejky Kucharikovej.

Druhé dejstvo sa nám podarilo opäť skóre zvýšiť v podobe štyroch gólov. Na druhej strane sa ale presadil i súper a skóre mierne druhým gólom upravila Dzurinová.

Tretia tretina bola pre nás opäť nelichotivá. Hoc sme v nej dali až šesť gólov nedokázali sme sa koncentrovať na hru a zbytočnými chybami sme súperovi darovali tri góly. Benefičný zápas sme ale s prehľadom doviedli do víťazného konca za čo sme si do tabuľky pripísali tri body.

Som veľmi rád, že zatiaľ zvládame papierovo ľahšie zápasy. Na druhej strane nemôžem povedať, že zápas prebiehal podľa mojich predstáv. Stále sa nevieme alebo nechceme ponaučiť z chýb, ktorých stále robíme veľmi veľa. Súperovi darujeme lacné góly a to nie je dobré. /Tréner Milan Burdeľ/

Zápas s aktuálnym majstrom Slovenska sme začali dobre. Dievčatá plnili pokyny a súpera sme nepúšťali do veľkých šancí. Otvorili sme skóre a čoskoro sme sa dostali do dvojgólového vedenia. Eufória ale dlho netrvala a po chvíli súper dokázal odpovedať gólom. Do šatne dievčatá odchádzali za stavu 2:1.

Druhá tretina pre nás nezačala najlepšie. Prestali sme sa sústrediť na hru a súper to dva krát využil. Hoc sa nám podarilo vyrovnať a opäť dostať do vedenia nebolo to z našej strany presvedčivý výkon.

Zlomová a osudná bola pre nás záverečná tretina. Po individuálnych chybách dievčatá začali byť čoraz nervóznejšie a súper sa chytil každej malej nádeje, ktorú sme mu ponúkli. V tejto tretine sa gólovo presadili už len súperky a to až tri krát. Dievčatá už nedokázali nič vymyslieť  a zápas sme kruto prehrali.

Mrzí ma táto prehra. Tento zápas sme mali jednoznačne vyhrať! Kým sme boli koncentrovaní na našu hru šlo to veľmi dobre. Ako náhle sme zaváhali alebo niečo podcenili „smrdelo“ to gólom. Proti takýmto súperom si nemôžeme dovoliť robiť veľa chýb. Dobre vieme, že nedávame veľa gólov a preto sa musíme sústrediť viac na to aby sme veľa gólov naopak nedostali. /Tréner Milan Burdeľ/