S Hurikánom Bratislava nedokonaná exhibícia.

Tretie kolo sme otvorili peknými a hlavne rýchlymi gólmi. S hurikánom sme v úvode zápasu hrali pekný kombinačný florbal. Prvá tretina bola ukážková v ktorej sa zaskvela výborne hrajúca mladučká Frederika Kovaliková. Otvorila si gólový účet a následne pridala aj druhý gól. Do konca tretiny sa ešte dvakrát presadila skúsená veronika Paňková a tiež kapitánka Miriam Buková.  Súperovi sa zo štandardnej situácie sa podarilo vsietiť gól z rohu keď sme sa zle zorientovali a brankárka Veronika Strednská nebola na strelu z rohu pripravená. Po chvíľke sme ale dokázali odpovedať pekným gólom  Frederiky Gondovej. V druhom dejstve sa hetrikom zaskvela Veronika Paňková, ktorá pridala ďalší gól do súperovej bránky. Do konca druhej tretiny sa ešte  presadili staršie a skúsenejšie hráčky ako Michaela Krivulčíková a tretinu uzatvorila desiatym gólom výborne hrajúca Michela Ješšová.

Po druhej tretine na tabuli svietilo skóre 10:1 a dievčatá už v šatni mysleli na dobrú večeru a zaslúžený oddych. No čo sa dialo potom nečakal asi nikto.

Od začiatku tretiny sme prestali dostupovať hráčky a začali sme podceňovať jednotlivé situácie. Súperky to využili a náš nedôraz začali trestať. Kým sme sa spamätali čo sa deje v našej bránke sme lovili loptičku až šiesty krát. Našťastie sme sa v závere tretiny trochu spamätali a nedovolili sme súperkám žiaden zázrak. Malú náplasť „nalepila“ bojovná Veronika Dúbravská, ktorá v závere tretiny pridala posledný gól a stanovila výsledok na konečných 11:7.

Prvé dve tretiny som sa cítil ako dobrý tréner, ktorý vedie výborné hráčky čo plnia pokyny do bodky a bavia sa florbalom. No zo skúseností viem, že to takto nebude trvať dlho ale ten pocit je vždy príjemný. Čo som si nechcel v tomto zápase pripustiť sa napokon stalo skutočnosťou. Musíme sa z toho poučiť do ďalších bojov sa tomu vyvarovať. Dievčatá si cez to všetko víťazstvo „vydreli“ a naozaj zaslúžili. /tréner Milan Burdeľ/

Nadviazanie na minuloročné víťazné paly off sa nepodarilo.

Zápasy proti Nemšovej majú vždy zvláštnu príchuť. Nebolo tomu inak ani v štvrtom kole najvyššej súťaže Hyundai extraligy.

Do zápasu sme vstúpili excelentne a to dvoma gólmi Michaely Krivulčíkovej a kanonierky Veroniky Paňkovej. Bohužiaľ to bolo v tejto tretine z nášho pohľadu všetko. Prestali sme sa sústrediť na obrannú činnosť a chceli sme pridávať ďalšie góly. To sa ale proti húževnatej Nemšovej nevypláca. Súperky čakali trpezlivo na naše chyby a vyplatilo sa. Do konca prvej tretiny sa presadili až päť krát. 

V šatni sme sa trochu ukľudnili a urobili pár zmien. Kým sme mali dostatok síl dokázali sme hru otáčať v náš prospech. Nechýbalo veľa a pozitívne skóre sa mohlo vrátiť na našu stranu. Hoc sme vsietili až štyri góly súperky dokázali využiť našu nekoncentrovanosť a troma gólmi ju patrične potrestať.

Záver zápasu sme už nedokázali držať tempo a oddýchnuté družstvo Nemšovej sa postupne dostávalo do čoraz častejších šancí, ktoré končili gólom. V posledných sekundách sme sa snažili o power play no skóre sa už nemenilo. Zápas skončil v pomere 7:11 pre Nemšovú.

Zápas sme si prehrali sami! Hoc sme bojovali až do konca urobili sme niekoľko nepochopiteľných chýb. Toto pripisujem hlavne kondícii od ktorej sa odvíja i samotná koncentrácia. Súperovi sme prihrávali na hokejky a ten si to samozrejme nenechal ujsť. Zápas bol ale atraktívny a divák si určite prišiel na svoje. Cez to všetko sme len na začiatku sezóny a verím, že nám forma bude ešte stúpať. /Tréner Milan Burdeľ/